Simon Boglárka

POP Pilates oktató
✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦ ✧✦

Az én történetem

Bogi vagyok, POP Pilates oktató. Feltételezem, hogy azt kellene írnom, mint minden „rendes” edzőnek a bemutatkozásában:

  • „Mindig is imádtam sportolni.”
  • „Hetente nyertem sportversenyeket.”
  • „Én voltam az a gyerek az iskolában, aki minden hétfőn aranyéremmel a nyakában ment suliba, amiért mindenki csodálta.”
  • „6 másodperc alatt mászok fel a kötél tetejére.”

A helyzet az, hogy ezek közül egyik sem igaz rám. Na, jó, az első talán, hiszem mindig is fontos szerepet töltött be a sport az életemben, de hogyha a Facebookon be kellene állítanunk a kapcsolati státuszunkat, tuti, hogy a bonyolult kapcsolatot választanánk. Ezzel pedig valószínűleg az összes létező sport és óratípus egyetértene, amin részt vettem: a modern tánc, a balett, a társastánc,  a szertorna, az úszás, a szinkronúszás, a vívás, a ritmikus gimnasztika, a zumba, a tenisz, és a kosárlabda meg aztán pláne. Sok mindent kipróbáltam, amiben természetesen nem lettem rögtön a legjobb vagy éppen nem értem el egy hét alatt a kívánt eredményt – kockás has, vékony combok -, így aztán a lehető leggyorsabban, csapot-papot és vívósisakot hátrahagyva váltottam és belevágtam valami teljesen újba.
A gimnáziumi tesiórák mellett viszont már nem volt se időm, se energiám nagy sportolói karriert egyengetni – meg aztán ki is öregedtem mindegyikből -, szóval kénytelen voltam otthoni edzéseket kipróbálni. Így találtam rá a POP Pilatesre, amelyet azóta is napi szinten csinálok, lassan már 7 éve! Úgy tudom, hogy minden kapcsolatban a hetedik év a kritikus, úgyhogy ha ezt kibírjuk együtt, akkor átállíthatjuk a kapcsolati állapotunkat Facebookon is.
Annyira megszerettem és az életem biztos pontjává változtattam, hogy 2016-ban elvégeztem a nemzetközi oktató tanfolyamot, s így lettem Magyarország első POP Pilates instruktora!

És, hogy mi is az a POP Pilates?

Bővebben

Share