RTM

RTM

Az RTM egy komplett rehabilitációs program, ami a rectus diastasisra(egyenes hasizmok eltávolodására) fókuszál, és fel/újra építi a gyengetörzstartó izmokat. A program célja nem csak az, hogy rendbe hozza aszülés utáni pocakot, hanem hogy megtanulj ezzel együtt élni; megértsd,mi történt a testedben, és segítsen megelőzni a jövőbeni komolyabbkárokat. A program várandósoknak és a szülés utáni időszakban kiemeltenajánlott, ugyanakkor tökéletes a várandósságra készülőknek, illetvemindenkinek, aki erős core izmokat szeretne.

Az RTM különlegessége, hogy figyelembe veszi a szülés utáni speciálistényezőket, az ún. posztnatális változókat: a kismamák testi és lelkiváltozásait, problémáit.

Kiemelt szerepet kap az utánkövetés – a tréningen résztvevők folyamatostámogatása, a gyakorlatok személyre szabása, a fokozatosság elvétbetartó nehézségi szint emelése.

A program több lépcsőből áll. Fokozatosan, lépésről-lépésre regenerálod,építed fel a has és a törzs izmait. Rövidebb idő is elég azoknak,akiknek 3 ujjnyinál kisebb az eltávolodás és minden nap elvégzik agyakorlatokat. Az első 2 hétben az egyenes hasi izmok közti eltávolodástzárjuk, utána megerősítjük az erős és egészséges hashoz szükségesizmokat. A program tartásbeállítással, mélyhátizom és a gátizmokerősítésével teszi teljessé a regenerációt.

Mit ígér a program?-Zárja a rectus diastasist-Erősebbnek érzed magad-Csökken a haskörfogatod (köldök körül mért méret)-Javul a testtartásod-Csökken (vagy elmúlik) a hátfájásod-Erősödik a gátizomzat – csökkennek a gátizom gyengeség okozta tünetek-Megtanulod a számodra legideálisabb gyakorlatokat és azok megfelelőkivitelezését, hogy máshol, más edzésen is biztonságosan és hatásosanedzhess-Nő az önbizalmad

Timi – papptimi@kangatraining.hu

Share