Gyógytorna

Bauer Szilvia vagyok egészségfejlesztő szakember és okleveles gyógytornász-fizioterapeuta. Az első diplomám rekreációszervezés és egészségfejlesztés alapszakon szereztem, majd bővítettem tudásomat a Pécsi Tudományegyetem Zalaegerszegi Képzési Központjában. Gyakran végeztem az utánpótlás focisták rehabilitációját is. Nagyon fontos számomra, hogy tudásomat folyamatosan bővítsem, így jelenleg is a Pécsi Tudományegyetem Fizioterápia mesterképzését hallgatom. Kiemelten érdekelnek a gerincproblémák, így folyamatosan gerincterápiás tanfolyamokon veszek részt. A komplex terápiát részesítem előnyben, így a gyógytornát egyéb kezelésekkel egészítem ki. Volt élsportolóként pontosan tudom, mit jelent keményen dolgozni céljainkért, így a legjobb eredmény elérése érdekében mindent megteszek a betegeim gyógyulásáért.

Az Örs fitnessben, a Koroknai Medical vezető gyógytornászaként heti rendszerességgel tartok TRX módszerrel sport rehabilitációt, gerinc és senior-tartásjavító tornákat. Rengeteg sikeresen kezelt diagnózis és még több tünetmentes, elégedett beteg. Gyere el, beszéljük meg és oldjuk meg mozgásszervi problémádat. A tornák után edukációra, tanácsadásra és a betegdokumentációk áttekintésére is lehetőség van, szükség esetén az orvosi háttér biztosított.

Simon Szandra vagyok okleveles gyógytornász-fizioterapeuta. Az egyetem befejezése után főleg traumatológia és ortopédiai mozgásszervi panaszokat kezeltem. Ezen területek mellett a munkám nagy részét teszi ki a sport rehabilitáció. Fontos számomra, hogy tudásom mindig friss és naprakész legyen, így számos tanfolyamot végeztem el, mellyel komplexebben segíthetem a betegeim gyógyulását. Mindig fontos volt az életemben a sport és a mozgás szeretete, melyet próbálok a betegeimnek is átadni. Fő érdeklődési köröm a mozgásszervi problémák, gerinc bántalmak és a térd ízület legkülönbözőbb betegségei. A kezelések során a leginnovatívabb eljárásokat alkalmazom, hogy betegeimnek a leggyorsabb és leghatékonyabb rehabilitációt biztosítsam. Legyen szó bármilyen mozgásszervi panaszról, életkortól függetlenül együtt megtaláljuk a megoldást a problémára.

Az Örs fitnessben, a Koroknai Medical gyógytornászaként tartok sport rehabilitációt, gerinc és senior tornát is. A terápiák után lehetőség nyílik személyes konzultációra és tanácsadásra is. Gyere el és oldjuk meg együtt mozgásszervi problémádat.

Óratípusok

  1. Sport rehabilitáció TRX módszerrel: A legmegerőltetőbb óratípus, mely edzés szintű mozgással ér fel. A gyógytorna elemeit ötvözzük a személyi edzés alapjaival, melyet tovább nehezítünk a TRX-el. Ezt a típusú csoportos órát azoknak ajánljuk, akik alapszintű edzettségnél magasabb szinten tartanak és tovább szeretnének fejlődni. A torna 40-45 perc utána 10-15 perces tanácsadás, betegdokumentáció elemzés, edukáció és a további terápia megszervezése szükség esetén, ennek díja 3000Ft/fő/alkalom.
  2. Gerinc és tartásjavító torna: Legyen szó bármilyen mozgásszervi panaszról pl. sérv, csigolyaelcsúszás, gerincferdülés, kopás stb. ne ijedj meg nagyon fontos, hogy tornázz! Hozd el betegdokumentációdat együtt átnézzük és megerősítjük a gerincet tartó izmaidat. Ezt azt óratípust ajánljuk mindenkinek életkortól függetlenül, aki szenved valamilyen mozgásszervi deficitben vagy csak szeretné megelőzni ezeket. Dolgozz a legmagasabb tudású gyógytornász szakemberekkel, várunk szeretettel! A torna 40-45 perc utána 10-15 perces tanácsadás, betegdokumentáció elemzés, edukáció és a további terápia megszervezése szükség esetén, ennek díja 3000Ft/fő/alkalom.
  3. Senior torna: Az idősebb korosztálynak szerveztük ezeket a csoportos tornákat, melyek gerinctornán alapulnak. Időskorban még fontosabb a mozgás és az egészségi szintünk fenntartása, gyere el és tornázz velünk! Ez az óra enyhe edzési intenzitású, főleg ülő torna, melybe beépítünk pár fekvő gyakorlatot is, de aki csak ülve tud tornázni az sem gond. Várunk szeretettel! A torna 30 perc utána 15-20 perces tanácsadás, betegdokumentáció elemzés, edukáció és a további terápia megszervezése szükség esetén, ennek díja 2500Ft/fő/alkalom.
Share