Beautyrobic

Pintér Kata plakát - Örs fitness_mini-3Általánosságban a Beautyrobicról:

Ismerd meg az új mozgásformát, a Beautyrobic-ot, ami sokkal inkább egy új selfness irányzat, hiszen itt nem csak a külsőd formálódik, de hangsúlyt fektetünk arra, hogy belső kisugárzásod és magabiztosságod is növekedjen.

Célunk egy olyan edzésforma létrehozása volt, mely amellett, hogy kőkemény kardió és erősítő részeket tartalmaz, sajátságos hangulatának köszönhetően valódi én-időt teremt, ahol vendégeink néhány órára kiléphetnek a mindennapi élet robotjából, és az edzések végén testileg-lelkileg feltöltődve, újult erővel indulhatnak tovább.

A ma divatos edzésformák átmozgatják a végtagokat és a core izmokat, de nem tanítanak meg az izolációra. Vagyis arra, hogy hogyan tekerd a csípődet, hogyan mozgasd a fenekedet, és hogyan járj ízig-vérig nőiesen. A Beautyrobic edzések többek között ezt a fajta testtudatot is megadják neked. Az órákon az aerobic edzésekről jól ismert zsírégető gyakorlatokat szexi, táncos elemekkel tesszük nőiessé. Az ízületek maximális védelmét fontosnak tartva pedig nincsenek ugrálások.

Egyedi légkör
A melegítők által teremtett félhomály és az illatozó bőrfeszesítő olaj mind hozzájárulnak egy olyan egyedi légkör megteremtéséhez, mely segít feloldódni, és a gátlásainkat levetkőzve csak saját magunkra figyelni. Célunk, hogy mindenki előhozza a benne rejlő NŐ-t, aki szexi, magabiztos és ennek maximálisan a tudatában is van. Ezáltal pedig élete minden területén képes tudatosan használni a vonzerejét.

Önismeret
A szépség belülről fakad, mint tudjuk. Lehet valakinek karcsú és formás teste, de ez mit sem ér, ha nincs kisugárzása. Óráinkon aktivizáljuk a női energiákat. Szeretnénk elérni, hogy megtanuld elfogadni és szeretni a tested; hogy légy büszke magadra minden alkalommal, amikor tükörbe nézel. A Beautyrobic nem csak egyszerűen egy testedzés, hanem egy módszer arra, hogy hogyan legyél ellenállhatatlanul szexi; akiről első pillantásra azt gondolják: WOW!

KIKNEK AJÁNLOTT?
Olyan nőknek:
·       Akiknek problémájuk van a has és csípő táji felesleggel
·       Akik szeretnének feszes, szexi, nőies testet
·       Akik szeretik a jó zenét, és szeretnek mozogni
·       Akik jól akarják magukat érezni a bőrükben
·       Akik szép tartásra vágynak
·       Akik számára fontos a rendszeres méregtelenítés és jó közérzet
·       Akik mind testileg, mind lelkileg magabiztosságot szeretnének sugározni
·       Akiknek fontos a test- és lélekszépítés
·       Akik szeretik a meleget
·       Akik szeretnék, ha szép tiszta bőrük lenne
·       Akik szeretnék magukat szexinek és magabiztosnak érezni

Kata – pkatabeautyrobic@gmail.com

Share